Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
ЦИВИЛ

Се очекува од новите генерации да ја реставрираат планетата, но неопходно е претходно да им се создадат услови да ја преземат таа одговорност: ЦИВИЛ на Светскиот ден на животната средина