Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
регион

За прв пат во косовскиот попис е вклучена документација на воени штети во семејни стопанства; србите од северот на Косово најавиа бојкот; ЕУ да користи механизми и кон Србија за Охридскиот договор