Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Сашка Цветковска

Сашка Цветковска за ИМА: Апсурдно е воопшто и да се дебатира дали сме или не сме медиум, вакви „дебати“ доликуваат во држави како Северна Кореја и Бахреин