Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Ветон Сурои

ЕКСКЛУЗИВНО Втор дел од интервјуто со Ветон Сурои за ЦИВИЛ МЕДИА: Формирањето на „Ветевендосје“ во Албанија и Северна Македонија не е добар рецепт за добрососедство