Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
театар

ГЛЕДАЈ, ЧИТАЈ, СЛУШАЈ: Опера „Валкира“ од Вагнер, Културен конгрес во Смилево, „Адамс Фемили“ во Албански театар, современа музика на МОДОАРС, концерти на „Сетстат“ и Марија Каева