Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ВИДЕО Бојаровски: Правото на глас е суверено право на секој граѓанин

Интервју со новинарот Зоран Бојаровски за Иницијативата „Ти одлучуваш. Гласај!“: Правото на глас е суверено право на секој граѓанин и тој тоа право треба да си го искористи. Со тоа ја прифаќа одговорноста за својата иднина и прави практично учество во крирањето на својата иднина. Затоа е важно да го искористи правото на глас.

Придружете му се на Бојаровски и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj

Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube

За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

#ТиОдлучуваш#Гласај

Треба да знаете
Moже да ве интересира